Rent kontor med KB Coachonline Norden!

Hej på er alla läsare! Idag ska jag skriva ett väldigt intressant inlägg om kontorsstädning i Kalmar. Det kanske ni tycker är lite ovanligt, eftersom jag oftast pratar om vardagliga saker, så som familjen, hemmet och olika fritidsintressen. Men som ni vet så tycker jag ibland att det är roligt att skriva lite annorlunda inlägg, speciellt inlägg som handlar om att tipsa er om bra företag eller firmor inom olika områden. Det senaste företaget jag har kommit i kontakt med är KB Coachonline Norden. På kontoret där jag jobbar är det jag som har hand om att finna företag att samarbeta med och anlita när det gäller olika saker. Jag fick på mitt bord för några månader sedan att anlita en städfirma, som skulle kunna städa kontoret två gånger i månaden med allt vad det innebär. Vi har länge skött städningen själva, men det har fallit efter och ingen har egentligen varit särskilt intresserad av att göra det. Det har räckt med alla andra arbetsuppgifter som vi alla går runt och har! Jag kastade ut krokar till lite olika företag här och var, och de offerter jag fick tillbaka som jag tyckte var bättre än andra valde jag att boka in möten med. Det var väldigt viktigt för mig att det skulle bli rätt företag från början, och att det skulle lägga stor vikt vid service och bemötande. KB Coachonline Norden var det företag jag fastnade för från början, och vi alla på kontoret är mycket glada över att det blev det företaget. De är riktigt bra på kontorsstädning, och det är därför jag nu vill tipsa om dem. Har du kontor i Kalmar, Karlshamn eller Karlskrona, är detta företaget för dig.